روز ۱۴ ژوئن، رئیسجمهوری ترکیه در بازگشت خود از سفر آذربایجان، در پاسخ به سوالی در مورد کریدور زنگزور گفت این مسئله «مشکلی با ارمنستان نیست، زنگزور مسئلهای با ایران است».
رجب طیب اردوغان درباره موضوع کریدور زنگزور با بیان اینکه این رویکرد ایران، «هم آذربایجان و هم ما را ناراحت میکند»، گفت درواقع این طرف ایرانی است که باید ناراحت شود. وی افزود: «امیدوارم که این مسئله را در کوتاهترین زمان حل کنیم».
رئیسجمهوری ترکیه با بیان که ایران در این مسیر رویکرد مثبتی ندارد، گفت: «اگر رویکرد مثبتی به این موضوع داشتند، امروز ترکیه، آذربایجان و ایران، چه از طریق جاده و چه از طریق راهآهن، با یکدیگر ادغام میشدند و شاید «خط پکن- لندن» نیز باز میشد».
روز ۱۳ ژوئن، الهام علیاف، رییس جمهوری آذربایجان نیز در دیدار با اردوغان در این رابطه گفته بود: «افتتاح کریدور زنگزور اجتنابناپذیر است، هر چه زودتر بهتر، تلاشهای خود را در این زمینه افزایش خواهیم داد».
رسانههای وابسته به حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در تحلیلهای خود از این کریدور تا کنون نکات متعددی ازجمله حذف ایران از ژئوپلیتیک قفقاز به خاطر آنکه این کریدور از مرز ایران با ارمنستان رد میشود، حذف ایران از چرخه تامین انرژی ارمنستان، احتمال «زیادهخواهی ارضی» آذربایجان پس از اجرای این پروژه، بسته شدن مسیر ایران به اروپا و… را به عنوان دلایل ایران برای مخالفت با این پروژه عنوان کردهاند.