تغییر در داستان تکامل با یافته‌های جدید در اسرائیل

باستان شناس یوسی زایدنر از موسسه باستان شناسی دانشگاه عبری ، قطعات فسیلی جمجمه و فک را در آزمایشگاه دانشگاه تل آویو در شهر ساحلی اسرائیل در 27 ژوئن 2021 نشان می دهد. بقایای کشف شده در معادن واقع در یک کارخانه سیمان در نزدیکی شهر رمله، دیرینه شناسان را شگفت زده کرده است. (عکس از GIL COHEN-MAGEN / AFP - Via GettyImages)

باستان‌شناسان اسرائیلی گونه‌ای از انسان باستانی را شناسایی کرده‌اند که پیش از این بر ما ناشناخته بود. این گونه در کنار گونه ما آدمیان، بیش از ۱۰۰ هزار سال پیش زندگی می‌کرده است.

این دانشمندان معتقدند بقایای کشف شده‌ای که در نزدیکی شهر رمله‌ اسرائیل یافت شده است، یکی از “آخرین بازماندگان” یک گروه انسانی باستان است.

این یافته‌ها عبارتند از بخشی از جمجمه و فک فردی که ما بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار سال پیش زندگی می کرده است.

جزئیات این یافته‌ها که در مجله Science منتشر شده است نشان از آن دارد که این فرد از یک گونه پیشینی‌تری متولد شده‌ که ممکن است صدها هزار سال پیش در این منطقه زیسته و زاد و ولد کرده و با گسترش منطقه زيست خود باعث ظهور نئاندرتال‌ها در اروپا و معادل آن‌ها در آسیا شده‌اند.

باستان شناس یوسی زایدنر از موسسه باستان شناسی دانشگاه عبری ، قطعات فسیلی جمجمه و فک را در آزمایشگاه دانشگاه تل آویو در شهر ساحلی اسرائیل در 27 ژوئن 2021 نشان می دهد. بقایای کشف شده در معادن واقع در یک کارخانه سیمان در نزدیکی شهر رمله، دیرینه شناسان را شگفت زده کرده است. (عکس از GIL COHEN-MAGEN / AFP – Via GettyImages)

به دلیل آن که این یافته‌ها در شهر رمله واقع در منطقه نیشر است، دانشمندان این گونه تازه کشف شده را «انسان نیشر رمله» نامگذاری کرده اند.

دکتر هیلا می Hila May عضو دانشگاه تل آویو گفته است که این کشف داستان تکامل انسان و به ویژه تصور ما از نحوه ظهور نئاندرتال‌ها را تغییر می‌دهد. تصویر کلی تکامل از نئاندرتال‌ها به این سو با اروپا پیوند خورده بود.

می در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت: «همه چیز از اسرائیل آغاز شده است. ما گمان می‌کنیم که یک گروه در این منطقه هسته اصلی جمعیتی را شکل داده بودند و به مرور زمان و در دوره‌های بین یخبندان، انسان نیشر راملا ، از خاورمیانه به اروپا مهاجرت کردند».